ÜRETİM Tüm şaraplarımız “Tek Bağ“ kökenli; sadece kendi yetiştirdiğimiz üzümlerden üretiliyor. DEVAMINI OKU

İlk ve İkinci Rekoltelerimizden...

 Daydream 2019 Cabernet Sauvignon – Sangiovese

 Ashk 2018 Cabernet Sauvignon

Xhai Reserve 2018 Syrah

İyi üzüm, doğru teknoloji, iyi şarap prensibiyle hareket ederek, fide seçiminden dikimine, üzümün yetiştirilmesinden rekoltesine, şarabın yapımından saklanmasına kadar tamamını kendi bünyemizde gerçekleştirdiğimiz; tutkuyla bilgiyi, gelenekle teknolojiyi, doğayla bilimi dengeli harmanlama gayretiyle geçen tüm bu üretim süreci, bir hayalden yola çıkıp kaliteli ürünlere ulaşan gerçek bir macera oldu.

ÜZÜMLERİMİZ

Bağlarımızda, Cabernet Sauvignon, Şiraz, Sauvignon Blanc, Petit Verdot, Cabernet Franc ve Sangiovese üzümleri yetiştiriyoruz.

Fide türleri, 600 klon arasından bağımızın iklim ve toprak koşullarına en uygun olanlar seçilerek saptandı ve İtalya’da Avrupa Kalite Standartları sertifikalı fideler arasından seçilerek satın alındı.

Seçildiği özenle bağımıza taşınan fidelerimizi, otomatik lazer teknolojisi kullanarak diktik ve %98’lik bir başarı oranı tutturmayı başardık. Tarımsal faaliyetlerimizi, “İyi Tarım” kuralları çerçevesinde, doğallık ve sürdürülebilirlik ilkeleri temelinde yürütüyoruz.

Üzümlerin olgunlaşma süreci, bilimsel analizlerle sürekli izleniyor. Böylece sağlıklı büyümelerini ve bağ bozumu için en uygun zamanı saptamak kolaylaşıyor.

Şaraphanemizin bağlarımıza sadece 6 km uzaklıkta olması, kontrolün sürekliliğini sağlamayı kolaylaştırıyor.

ŞARAPHANE

Tüm şaraplarımız “Tek Bağ“ kökenli; sadece kendi yetiştirdiğimiz üzümlerden üretiliyor.

Fermantasyon süreci; sürekli uzman denetimi ve bilgisayar desteği ile kalite kontrolü yapılarak, dijital kayıt altında gerçekleştiriliyor.

Şaraplarımız Fransız fıçılarda olgunlaştırılıyor.

İçerik ve özellikleri ve uluslararası standartlara uygunlukları, bilimsel yöntemlerle sınanarak belgelendiriliyor.

Amacımız, şaraplarımızın kalite ve lezzetlerinin yakın gelecekte ulusal ve uluslararası arenada belgelenmesi.