Bağlarımızın Eceabat’ta kurulması kararı tesadüfi değil. Yer seçimi, bilimsel toprak analizleri ve on yıllık meteoroloji verilerine dayanılarak yapıldı.
Eceabat’ın yağış alma zamanları ve miktarları ile sıcaklık değerleri, fidelerimizi ithal ettiğimiz bölgelerle ikiz iklim derecesinde benzerlikler gösteriyor.
Toprağının özellikleri ise “Üzümün Anavatanı” sıfatını açıklar nitelikte.
İlk bağlarımızı, 2010 yılı Eylül ayında oluşturduk.
Doğal su kaynakları içeren 100 dönümlük bağ alanımızda; 2018 yılında ilk şaraplarımızı ürettiğimiz Cabernet Sauvignon ve Şiraz dışında, Sauvignon Blanc, Petit Verdot, Cabernet Franc ve Etrüsklerin İtalya’ya bu topraklardan taşıdığı Sangiovese üzümlerini yetiştiriyoruz.